Niepubliczna Szkoła Specjalna Przysposabiająca do Pracy „Otwarte okno” w Tychach

21.04.2025 PONIEDZIAŁEK
WIOSENNA PRZERWA ŚWIĄTECZNA
22.04.2025 WTOREK
WIOSENNA PRZERWA ŚWIĄTECZNA

23.04.2025 ŚRODA
OBIAD: Pomidorowa (wywar z włoszczyzną, ryż)
Ziemniaki, kotlet mielony, surówka, kompot owocowy
PODWIECZOREK: Kanapki (pasta twarogowa z szynką, pomidor, ogórek, sałata zielona

ALERGENY: 1,3,7

24.04.2025 CZWARTEK
OBIAD: Kalafiorowa (wywar z włoszczyzną, ryż)
Spaghetti Bolognese, kompot owocowy
PODWIECZOREK: Kanapki (pasta jajeczna, pomidor, ogórek, sałata zielona)

ALERGENY: 1,3,7

25.04.2025 PIĄTEK
OBIAD:  Barszcz biały (wywar z włoszczyzną, ziemniaki, barszcz biały)
Ryż z warzywami, kurczak po chińsku, sałata lodowa
, kompot owocowy
PODWIECZOREK: Kanapki (pasta mięsna, pomidor, ogórek, sałata zielona)

ALERGENY: 1,3,7

1. Zboża, 2. Skorupiaki, 3. Jaja, 4. Ryby, 5. Orzeszki ziemne, 6. Soja, 7. Mleko, 8. Orzechy, 9. Seler, 10. Gorczyca, 11. Nasiona sezamu, 12. dwutlenek siarki, 13. Łubin, 14. Mieczaki

W DIECIE BEZGLUTENOWEJ STOSOWANE SĄ PRODUKTY NIEZAWIERAJĄCE GLUTENU