.jpg)
14.04.2025 PONIEDZIAŁEK
OBIAD: Jarzynowa (wywar z włoszczyzną, marchew, por, kasza manna)
Spagetti Bolognese, kompot owocowy
PODWIECZOREK: Kanapki (pasztet drobiowy, pomidor, sałata zielona, ogórek)
ALERGENY: 1,3,7
15.04.2025 WTOREK
OBIAD: Ogórkowa (wywar z włoszczyzną, ogórki kiszone, ziemniaki)
Naleśniki z dżemem/serem waniliowym, kompot owocowy
PODWIECZOREK: Kanapki (pasta mięsna, sałata zielona, ogórek)
ALERGENY: 1,3,7

16.04.2025 ŚRODA
OBIAD: Kalafiorowa (wywar z włoszczyzną, makaron)
Kasza, gulasz drobiowy z warzywami, kompot owocowy
PODWIECZOREK: Kanapki (pasta z szynki, pomidor, ogórek, sałata zielona
ALERGENY: 1,3,7
17.04.2025 CZWARTEK
WIOSENNA PRZERWA ŚWIĄTECZNA
18.04.2025 PIĄTEK
WIOSENNA PRZERWA ŚWIĄTECZNA
1. Zboża, 2. Skorupiaki, 3. Jaja, 4. Ryby, 5. Orzeszki ziemne, 6. Soja, 7. Mleko, 8. Orzechy, 9. Seler, 10. Gorczyca, 11. Nasiona sezamu, 12. dwutlenek siarki, 13. Łubin, 14. Mieczaki
W DIECIE BEZGLUTENOWEJ STOSOWANE SĄ PRODUKTY NIEZAWIERAJĄCE GLUTENU